tiistai 12. kesäkuuta 2012

"Joulu on taas, joulu on taas..."

"Hei tonttu-ukot hyppikää..."

Tarvikkeet ja materiaalit: pieni saviruukku vartaloksi, punaista, sinistä ja harmaata putkineulosta pipoksi ja kaulaliinaksi, partaa pojille ja letit tytöille,piipunrasseja käsiksi ja jaloiksi, puuhelmiä käsiin ja jalkoihin, villalankaa, jotta pipo saadaan kiinni, ohut kärkisiä tusseja naaman ehostukseen.


"Tuikkikaa oi joulun tähtöset..."

Tarvikkeet ja materiaalit: Sinistä paperia taivaaksi, vedellä ohennettu erikeeperiä ja pensseleitä sekä hiekka-hileseosta. Töitä tehty kahdella tavalla: toinen tapa on piirtä ensiksi puuvärillä tähtiä, jonka päälle maalaataan ohennetulla liimalla ja sitten työ peitetään hiekka-hileseoksella tai maalataan suoraan ohennetulla liimalla ja peitetään työ sitten hiekka-hileseoksella. Tässä työssä tulee olla nopea, ettei liima ehdi kuivua ennen hiekka-hileseoksen laittamista.





Hyvää Joulua!

Tarvikkeet ja materiaalit: Sinistä kartonkia ja valkoista kopiopaperia sekä eri värisiä kartonkeja kuvioita varten. Lisäksi puuvärejä kirjoittamseen ja taustan tekemistä varten.




"Tip-tap tip-tap tipetipe tip-tap..."

Tarvikkeet ja materiaalit: säkkikangasta, suorakaiteen muotoinen pala, punaista ja valkoista pulloväriä sekä ohut tussi silmien, nenän ja suun tekemistä varten sekä erikeeperiä estämään liinan purkautuminen. Liimaa laitetaan hapsujen reunaan muutamia pisteitä reunaansa kohden.





"Enkeleitä onko heitä..."

Tarvikkeet ja materiaalit: tapetin paloja, tarlataania, puunappeja, hiuksia, kullan ja hopean värisiä piipunrasseja ja ohut tussi naaman ehostukseen sekä ohutta lankaa.





"Heinillä härkien kaukolon..."

Tarvikkeet ja materiaalit: tallin ja lampaan kaavat, ruskeaa ja harmaata kartonkia, eri värisiä silkkipapereita.



"Oi tule joulu kultainen..."

Tarvikkeet ja materiaalit: metallilohkolevyjä (levyn toinen puoli on hopean värinen ja toinen kultainen). Erilaisia jouluisia värityskuvia, neuloja ja alustoja.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti